Lonely days

Na een half jaar samen gewoont te hebben met 6 mensen is het toch wel heel saaitjes om in je eentje te gaan reizen. Afgelopen maandag vertrokken uit me huisje, was heel apart om me kamertje zo leeg en opgeruimd te zien. Nog geen traantje gelaten maar dat komt nog wel als ik echt afscheid moet nemen over 2 weken. verdrietig

Verder is het reizen in me eentje wel een beetje saai, er is niemand waar je tegen kan vertellen hoe mooi iets is wat je tegen komt. Niemand die even wat te vertellen heeft als je aan het rijden ben. Heb sinds die maandag 900 km gereden en dat is best wel saai. Toch vind ik het heerlijk om onderweg te zijn.

Zit nu in het hostel en moet morgen erg vroeg op dus vanavond maar lekker vroeg naar bed toe. Het is echt weer zo een groot hostel oftewel slaapfabriek. Hou meer van het klein schalige. Helaas is dat er niet bij in Wellington.

Afgelopen drie dagen heb ik twee keer in een klein hostel gezeten waarvan gister toch wel een apart hostel was. Het heette grandma's place OK!. Het was ook precies zo ingericht zoals je bij een oma zal verwachten en eerlijk gezegt rook het ook zoals het bij een oma rook. Toch was het een schattig klein hosteltje en voelde ik me er meer op me gemak dan dat ik me hier voel in deze slaapfabriek.

Dus ga zo maar lekker slapen en morgen om 6 uur op om me ferry naar het zuider eiland te nemen. Wel benieuwd wat het verschil is tussen het norder eiland en het zuider eiland. Je hoort zoveel verhalen maar je wilt het natuurlijk altijd zelf zien nahnah

22 apr 2010 - bewerkt op 22 apr 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Channie
Channie, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende