thuis

Zo alweer 2 maanden terug in Nederland en der is nog steeds maar 1 ding waar ik aan kan denken. Wanneer kan ik weer??

Mis het zoveel meer dan ik eigenlijk zal willen. Maar als ik terug ga is het toch anders want de gene die daar ook waren zijn ook weer terug naar huis. Maar zelfs dan mis ik het nog. Je kan om de hoek naar het strand, je kan een dorp verder gaan raften en zo heel veel meer dingen.

Ik hou er van en ik mis het.verdrietig

Nou weer druk bezig met me tentamens en dat lukt niet erg dus dat is vrij vervelend. Hoop dat ik volgende week de herkansing beter kan doen.

Nog een ander ding is me relatie het loopt niet lekker en weet zelf ook niet meer zo goed wat ik wil. Wil ik nog wel verder of wil ik het opgeven. Ik weet het niet, soms voelt het goed en soms voelt het helemaal niet goed. Ik mis Martin en kom er niet onderuit dat ik hem eigenlijk nog weer zien.
Mar gaat dat nog gebeuren en hoop ik niet in iets wat ik mezelf aan praat omdat ik niet meer zo verliefd ben op me huidige vriend dan dat ik zal willen. Ik weet het niet meer en wacht het eigenlijk af. Van het weekend flinke ruzie over gehad en toen toch nog voor hem gekozen maar me twijfel blijft. Ik kijk het de zomer af en daarna zie ik het wel hoe het gaat.

Zo en nu weer wennen aan thuis.

verliefdliefdesverdriet
22 jun 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Channie
Channie, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende