stage weer begonnen

Zo na een heerlijke twee en halve week vakantie gehad te hebben moest ik toch echt weer eens naar me stage toe. Had helemaal geen zin in, afgelopen weekend ben ik samen met een huis genootje naar cape reinga gereden. Echt een heerlijk weekend gehad. Schitterend weer gehad en ook weer een beetje bruiner geworden.

We hadden maar 1 dag slecht weer en die dag wouden we precies gaan sand boarden. Dat is met een soort van boady board van de een hele hoge zand heuvel af. Toen wij daar aan kwamen begon het keihard te regenen en we hadden niet echt zin om door weekt de heuvel af te komen en daarna de auto in te gaan dus hadden we besloten niet te doen. Wat ik wel jammer vind maar misschien ga ik nog een keertje terug zit hier nog 4 maanden dus wie weet.

Maarja me stage was vandaag weer, was wel saai want er was gewoon helemaal niemand. Had beter niet kunnen gaan en ben ok maar om 3 uur gestopt vanmiddag want der was gewoon helemaal niemand. Dus dan houd het ook wel een beetje op eigenlijk.

Moet eerlijk zeggen dat ik het lastig vind veel te schrijven, heb eigenlijk veelste weinig tijd. Zelfs voor me waarbenjij.nu site lukt het me niet meer dan 1 keer in de twee weken een verhaal te schrijven.

verliefd
07 jan 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Channie
Channie, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende