nog 2 uurtjes werken

Heb het eigenlijk al helemaal gehad, maar nog 2 uurtjes en dan heb ik me 11 uurige werkdag erop zitten. Veelste veel als je het mijn vraagt en dat alleen voor een stage. Had eigenlijk 12 uur moeten zijn maar had me vanmorgen verslapen dus was een uurtje later op werk, gelukkig had me baas het niet duur we liepen elkaar om 10 uur tegen het lijf en hij was me net aan het zoeken. Kon ik mooi vertellen dat ik van de wc af kwam. Gelukkig mag ik de uren die ik niet doe een andere dag weg laten dus dat wordt lekker uitslapen donderdag want morgen weer een lange dag te gaan van 9 uur tot 9 uur. Pff gaat een lange week worden zo.

Al begon deze week pas vandaag want gister was het de verjaardag van Auckland dat scheeld weer een dag werken. Altijd leuk als je dan vrij krijgt

Me laatste subject is nu bezig en over 2 uur is hij klaar, hoop me bus van half 9 te halen zodat ik ongeveer 9 uur thuis ben. We zouden pizza gaan eten en wil niet iedereen op mij laten wachten.

Nou iedereen nog veel plezier in het koude nederland, probeer ik hier zoveel mogelijk te genieten van het warme weer als ik niet teveel moet werken.

verliefd
02 feb 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Channie
Channie, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende