Mis de sneeuw

Zit je dan in 20 graden op het strand en dan vind je het toch wel een beetje jammer dat je geen sneeuw heb want zovaak maak je dat ook weer niet mee in Nederland. Toch heb ik ook wel zin in een kerst terwijl we buiten kunnen bbq'en. Heerlijk in het zonnetje zitten en misschien zelfs nog maar eens naar het strandnahnah. Het alleen nog helemaal geen kerst gevoel. Je moet je voorstellen dat het 20 graden is, wordt langzaam steeds warmer en in het huis is helemaal geen kerstboom omdat het allemaal arme studenten bij elkaar zijn die geen geld hebben om een kerstboom en versiering te kopen. Dus een kaal huis, hoe moet je dan een kerst gevoel maken.

Nou zodra het eenmaal kerst is hoop ik het gevoel wel eenb eetje te hebben als ik gezellig bij de familie hier ben die me echt van harte welkom heten, terwijl ik ze nog nooit echt gezien hebbe. Vind dat wel onwijs gaaf om mee te maken. Het is dan wel familie maar toch het zijn ook wel vreemde.

Helaas een kerst zonder mijn vriend. Iets wat ik toch wel jammer vind want mis hem verschrikkelijk. Gelukkig is het nog maar 4 maanden zonder hem het gaat toch wel verschrikkelijk snel de tijd, veel sneller dan ik ook verwacht haderg vrolijk.

verliefd
21 dec 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Channie
Channie, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende