Nieuw zeeland

Heb besloten dat ik veel meer moet gaan schrijven omdat het echt super gaaf is om dingen terug te lezen. Om te kijken hoe ik vroeger over dingen dacht en hoe mijn gedachte veranderd zijn in de afgelopen jaren.

Weet nu niet zo heel goed waar ik moet beginnen. Denk dat het het makelijkst is om te beginnen waar ik nu ben en wat ik daar doe. Ik ben vorige week woensdag aangekomen in Nieuw Zeeland om daar voor een half jaar stage te lopen. Dit besluit heb ik ongeveer een half jaar geleden genoemen omdat ik graag beter engels wil leren spreken en ook graag al mijn familie hier wil ontmoeten. Nu ben ik der eindelijk en heb het tot nu toe erg naar me zin. Heb het eerste weekend een groot gedeelte van me familie ontmoet en ondanks dat het erg ver weg is de familie namen ze me graag op in de familie. Heb er het weekend gelogeerd.

Verder ben ik vandaag begonnen met me stage, dat was wel even wennen. Na een week vakantie vieren opeens aan een stage beginnen. Dat was ik dus niet meer gewent. Gelukkig heb ik een gezellige collega, helaas is zei over anderhalve week alweer klaar met haar stage. Ik ga in me stage een smaakonderzoek doen naar de sportdrank die we zelf maken. Deze moet op heel veel verschillende manieren getest worden.

Het enige nadeel van hier in Nieuw Zeeland zijn is dat ik me vriend toch wel heel erg ga missen. Toen ik een half jaar geleden bedacht hier na toe te gaan dacht ik dat het wel minder zal zijn. Een half jaar geleden ging het ook veel minder goed met mij vriend en ik, toen dacht ik dat ik het makkelijk zal reden een half jaar zonder hem. Nu een half jaar verder met het idee voor me dat ik hem een half jaar niet ga zien is toch wel zwaarder dan ik verwacht had. Ook al spreek ik hem bijne om de dag op skype waar hij mij ook verteld het toch wel erg zwaar te hebben zonder mij. Dat hij dat niet verwacht had.

Maar nu ik hier eenmaal ben ga ik er van genieten ook en niet sip op de bank zitten omdat me vriend toevallig in nederland zit en niet naast me op de bank.

Zit hier in een huis met 7 mensen wat erg gezellig is want er is bijna altijd wel iemand thuis. Der zijn 4 nederlanders, 2 duiters een 1 nieuw zeelander (kiwi zoals ze zich zelf noemen). Helaas moet ik gaan verhuizen 24 december omdat de eigenaar van het huis graag zijn eigen kinderen hier wil laten wonen. Dus dat is wel jammer ga dan naar takapuna met een huis van 6 mensen. Heb ze nog niet ontmoet maar volgens me huisgenoten zijn ze erg aardig.

Zo dat was al een aardig stuk voor mij begrippen. Hoop dat ik het bij kan houden om aardig wat te schrijven misschien niet altijd even lang als dit maar hoop wel wat.

25 nov 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Channie
Channie, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende