Verhuizen

Morgen moet ik gaan verhuizen en heb er eigenlijk nog helemaal geen zin in. De eigenaar van het huis wil het huis niet meer verhuren en dus moeten alle huurders naar huis, nou is dat geen probleem voor de rest aangezien hun allemaal aan het eind van deze maand naar huis gaan. Ik daarin tegen ben van plan om tot april te blijven en moet dus gaan verhuizenverdrietig. Wel jammer want het huis bevalt me opzich wel, niet zover van de stad en ook niet zo ver van me werk.

Heb vandaag me koffer dus weer ingepakt en weet niet wat ik in een maand allemaal gekocht had maar me koffer zit nog voller dan voordat ik vertrok. Dacht zelf dat ik niet zoveel gekocht had, blijkbaar toch meer als verwacht.

Nou nog alles schoonmaken, daar heb ik dus helemaal geen zin inverdrietig. Moet ik ook alweer afscheid nemen van iedereen vandaag en kom ik in een huis met weer 5 andere die ik allemaal weer moet leren kennen voor een maandje maar want daar gaat ook iedereen rond januari weer terug naar Nederland. Vind dat best wel vervelend. In Januari komen er ook weer nieuwe mensen en dan hoop ik dat er gezellige mensen komen. Heb er nog niet echt vertrouwen in dat de meiden uit het andere huis echt heel gezellig zijn en mijn soort mensen zijn maar ik zal het wel zien. Heb niet echt veel keus.

Vandaag even lekker niks doen want voel me eigenlijk een beetje klote en ben denk een beetje oververmoeid.

verliefd
23 dec 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Channie
Channie, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende