Maîtresse gedumpt

Nou, ik heb haar gedumpt hoor. Ben net terug van drie weken vakantie. Vlak daarvoor vond de grote schoonmaak plaats. Het heeft even geduurd en er gingen nog wel wat kaarsrechte hemaworsten overheen knipoog Maar uiteindelijk dus netjes voor de vakantie gedumpt.

Waarom? Omdat ze van de Toppers houdt, en ik dat in beeld heb gezien op de televisie. Daarom. Sommigen vinden dat geen goede reden. Maar ik dus wel. Bovendien zijn er zoveel meiden die er goed uitzien, en er pap van lusten. Mijn ex-maîtresse is zeker niet uniek. Ik moet gewoon een nieuwe vinden die NOOIT naar de Toppers zou gaan, dat is alles.

Nou, ik heb het tijdens de vakantie wel weer gemerkt zeg, met die dames! Was nog wel tricky, want één van die donkere schoonheden had ons bijna verraden toen ik met mijn vrouw over de boulevard liep, zeg! Je zult het maar meemaken!

Maar goed, al met al zeer voldaan van vakantie terug gekomen. Nu nog weer een nieuwe maîtresse in Nederland tegen het lijf lopen, en alles is weer veilig bij het oude knipoog

Mijn ex-maîtresse nam het trouwens best goed op hoor. Ze moest nog wel hard lachen om de reden ook. Ze gaf tenminste wel eerlijk toe dat ze de Toppers erg leuk vindt, voor een avondje uit. Ze hoeft er geen CD van ofzo. Nou, ik moest er bijna van braken, dat ze dat flikker-trio als goed vermaak ziet. En als je bijna moet braken van je meisje, dan moet je er gauw mee ophouden.

Laat dat een wijze les zijn voor iedereen.
26 jul 2010 - bewerkt op 26 jul 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van wemahorst
wemahorst, man, 52 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende