3FM Awards

Gisteren toch maar even de TV aangezet. Zie ik een stukje 3FM Awards. Ik denk nog: leuk, live muziek, eens zien wat tegenwoordig het neusje van de zalm is van de vaderlandse muziekwereld...

Mijn hemel, het lijkt wel alsof ik naar de SkyRadio Awards zit te kijken. Wat een uitgekauwde troep allemaal. Ik had het kunnen weten, want ik hou het nooit lang vol om naar 3FM te luisteren op de radio.

Het lijkt wel alsof de presentators niet voorbereid zijn op het partijtje, want soepel gaat het niet zeg! Wat een dikke homo is die Sander ook (haal je handen uit je broek man!!).

Het publiek heeft er ook geen zin in, zo te zien. Alleen wat bakvisjes tegen het podium aan, die wat lawaai maken. De rest slaapt. Ze hebben niet eens in de gaten dat Giel en Sander "hele leuke" grapjes maken.

Af en toe een shot van een plateau met artiesten erop. Uit verveling stellen ze zich een beetje aan, en weten ze zich geen houding te geven. Leuk hoor. Ze krijgen mojito's aangeboden. Maar dat werkt toch zo niet, jongens. Geef ze coke en hoeren, dan komt het wel goed! Organisatie!

Hier en daar moet ik wel lachen, trouwens. Eerst om The Opposites, die de prijs winnen van beste alternatieve act, haha! De rete-commerciële boys voelen het uitstekend aan en dragen de prijs op aan Kurt Cobain en schreeuwen: "Altoooooooo's!". Humor!

Het vriendje van Anouk neemt de prijs voor zijn vriendinnetje in ontvangst. Hij zegt tijdens de poeha-er-omheen-show, tegen de poeha-er-omheen-presentators, voor een volle uitverkochte poeha-er-omheen-zaal dat Anouk niet van die poeha-er-omheen houdt. Fantastisch!

En na een paar gezapige optredens, o.a. de SkyRadio-versie van "Use Somebody" door Laura Jansen *kots!*, kán ik niet meer. Zal ik verder zappen? Zinloos. *klik!* TV uit.

3FM is zooooooo SkyRadio!
16 apr 2010 - bewerkt op 16 apr 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van wemahorst
wemahorst, man, 52 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende