2 mei 2010

Vandaag deed mijn broertje, Tom, zijn plechtige communie. Het was allemaal erg leuk, maar de kerkdienst begon al om 9 uur 's morgens. Wie wilt er nu om 9 uur op een zondagmorgen zo vroeg naar de kerk? Inderdaad, niet veel mensen zijn zo gek (en zeker geen mensen met een slaaptekort). Daarbij kwam nog eens dat het een grauwe, regenachtige dag was en regen haat.
Ik probeerde me weer zo mooi mogelijk te maken voor mijn vriend en trok de dingen aan die ik speciaal voor mijn broer zijn communie was gaan kopen. Toen mijn paarse jurkje, grijze panty's, oorbellen en paarse pumps aanhad, vond ik dat het resultaat er toch wel goed uitzag. Zelfs mijn haar lag er voor de verandering eens erg goed bij.
Het ging vandaag weer terug opvallend beter met mijn vriend. Hij kuste me terug en negeerde me niet meer. Hij zei meerdere keren dat hij mij doodgraag zag en me ook erg sexy vond met wat ik aanhad. Toen hij dat had gezegd kon mijn dag niet meer stuk, ondanks de regen.
Nadat we naar de wok waren gegaan om mijn broer zijn communie te vieren, gingen we bowlen. Het was ongelooflijk lang geleden dat ik gebowld had en ik verloor dan ook elke keer. Toen mijn vriend dan zei dat hij wéér niet met ons mee naar huis kon omdat hij de volgende dag moest werken was ik weer zo teleurgesteld dat ik bijna begon te huilen. Mijn vriend zag dat ik weer erg verdrietig aan het worden was en probeerde me op te vrolijken. Na een paar passionele zoenen en een paar keer 'ik zie je graag' lukte het hem. Zelfs het bowlen ging beter. Toen onze tijd om was gingen we nog wat airhockeyen en werd ik nog blijer omdat mijn broer zo'n grappige koppen trok toen hij het niet kon halen van mijn vriend.
Als ik nu terugkijk op vandaag, zie ik dat mijn leven nog niet zo slecht is. Ik moet die depressieve momenten en moodswings toch echt eens onder controle krijgen. Ik vind dat ik eigenlijk geen reden heb om depressief te zijn met zo'n lieve familie en vriend. Ik ga mijn best doen om nu altijd de positieve dingen te zien zodat ik helemaal gelukkig wordt. Jammer genoeg is er ook nog school waar ik nog veel werk voor heb, maar toch ga ik proberen om ook daar de beste kanten van school te zien en extra mijn best te doen.

Dolores
03 mei 2010 - bewerkt op 03 mei 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Dolores_
Dolores_, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende