3 mei 2010

Vandaag had ik geen school en kon ik dus lekker uitslapen. Ik was blijkbaar erg moe want ik heb tot 13u30 geslapen wat ik normaal nooit doe (tenzij na een fuif). Ik kwam nog niet helemaal wakker mijn bed uit toen mijn mama vroeg of ik mee naar de Colruyt ging (mijn vriend werkt daar) en ik was op slag wakker. Ik kleedde me zo snel mogelijk aan en at nog snel een boterham zodat we zo vlug mogelijk konden vertrekken.
Mijn vriend was toch wel blij toen hij me zag denk ik. Van de problemen van de vorige dagen was niets meer te merken en ik haalde opgelucht adem. Hij vroeg zelfs of ik vanavond langskwam.
Een paar dagen geleden had hij gezegd dat ik nog eens koekjes zou mogen bakken voor hem en aangezien ik toch in de winkel stond, heb ik maar ineens de ingrediënten gekocht.
Daarna nog naar de Decathlon gegaan en daar een nieuwe (zwarte) bikini gekocht, naar huis gegaan en koekjes beginnen bakken.
Hij was erg blij met de koekjes (zijn vader en moeder ook trouwens =D) en at er direct van. Voor de rest hebben we eigenlijk niet veel gedaan behalve veel knuffelen, kussen en een taak van hem nakijken.
Het was dus een erg geslaagde dag voor me maar van werken is er niet veel in huis gekomen. Nu moet ik dus nog even een tekst van Latijn vertalen voor ik mijn bedje in kan kruipen maar ik wou toch nog eerst even hier wat opschrijven.

Dolores
03 mei 2010 - bewerkt op 04 mei 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Dolores_
Dolores_, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende