4 mei 2010

Vandaag begon mijn dag al slecht: ik had me een uur overslapen waardoor ik niet meer kon douchen en met de fiets (en het was erg koud) naar school moest. Op school kreeg ik toen 3 toetsen terug waarvan 2 slechte, allebei van Grieks. Ik weet ondertussen ook al dat mijn toets van Chemie van vorige week vrijdag waarschijnlijk ook slecht zal zijn, dus ik moet al zeker voor Grieks en Chemie extra goed mijn best doen. Eigenlijk is dat helemaal niet zo verwonderlijk aangezien ik tegenwoordig elke dag maar een half uurtje leer of gewoon lees wat ik normaal zou moeten leren. Ik heb dan ook helemaal geen zin meer om te leren, ik ben alles beu. Een van die redenen hiervoor is dat ik veel liever mijn tijd doorbreng met mijn vriend en niet zwoegend achter mijn boek van Grieks of Latijn. Ik moet dringend meer mijn best gaan doen of mijn rapport gaat echt slecht zijn. Ik ben ook al even aan het twijfelen of ik nog wel Grieks zou blijven doen. Als ik zou stoppen zou ik direct véél meer tijd hebben voor andere dingen en bv pop-zang gaan volgen, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik een gigantische onvoldoende voor Grieks op mijn rapport mag hebben.
Het ergste is dat ik op voorhand al wist dat dit niet zou kunnen blijven duren maar ik moest natuurlijk eerst slechte punten zien voor ik dat kon veranderen. Vanaf morgen ga ik dus proberen om ipv tot het eten voor de TV te hangen of aan de computer te zitten, mijn huiswerk al te maken voor ik ook maar mijn computer of de TV aanraak. Ik hoop echt dat dit zal helpen om mijn punten én motivatie wat op te krikken.
Ook mijn dieet gaat niet zo goed tegenwoordig. Ik kom niet bij, daar niet van en ik blijf mooi stabiel, maar eigenlijk zou er toch nog 4 kilo af moeten. Het zal waarschijnlijk hetzelfde zijn als met mijn punten: eerst zien en dan pas iets doen (als het al te laat is). Misschien moet ik morgen ook maar eens proberen om terug niets meer te snoepen of eten dat slecht voor me is, want donderdag moet ik naar de dietiste en ik weet bijna zeker dat ze kwaad op me zal zijn. Eigenlijk is ze altijd kwaad en zeker als je niet meer dan een halve kilo bent afgevallen, per week (ook is ze kwaad als je nog maar naar iets van chocolade kijkt)! Ik trek me toch niets aan van dat mens, maar ik moet dit voor mezelf doen. Nu ik al 6 kilo ben afgevallen voel ik me al een pak beter en zelfverzekerder en als ik die 4 kilo nog zou kunnen kwijt geraken zou ik echt zoooo gelukkig zijn. =D
Bij deze beloof ik plechtig dat ik beter mijn best zal doen zowel voor school als voor mijn dieet!

Dolores
04 mei 2010 - bewerkt op 04 mei 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Dolores_
Dolores_, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende