ach ff bij kletsen

Weet je, soms heb je gewoon zin om iemand te vernederen. Om iemand pijn te laten voelen, om even te laten zien dat jij toch wel sterker bent.
Maar dan ben je pas sterk als je jezelf inhoud.
Dus ik hield mij vandaag in. Al wilde ik hem zo graag gaan pesten. Ik weet niet waarom, soms heb je daar behoefte aan.
Verder was het saai op school. Mijn vriendin komt steeds minder omdat ze bijna geen les meer heeft ... een vriend zegt niet veel en is erg vreemd. Ook is hij bang om te blijven zitten (ben ik ook, maar ik uit het niet) Mijn andere vriend is zo gezellig. Zo schatje. Net is hij mee gefietst met mij, niet helemaal maar wel een stuk. Waarschijnlijk gaan we in de grote vakantie nog een weekje met elkaar weg. Gezellie!!
Verder gaan mijn cijfers wel ok. Ik zou dus nu eigenlijk een pw hebben. Maar ik dacht dat het het zevende zou zijn. Het bleek het achste te zijn. En om nou nog een uur te gaan wachten bovenop die drie andere... no way.
Dus dan kijk ik wel wanneer ik dat PW wel doe. Morgen ook pw van natuurkunde. Ik moet een voldoende halen, ik doe gewoon mijn best. Het gaat over systeemborden. Ik zal eens lekker gaan leren.
Dan moet ik morgen ook nog na school naar utrecht voor solicitatie gesprek. Als ik thuis ben is mijn broer ook thuis dan is hij jarig en mijn tante komt eten. Zaterdag ochtend gaan we heel vroeg weg en lekker veel kleren kopen. Zaterdag middag moet ik hockeyen en dan zondag ochtend vroeg op om mijn kranten te lopen. En zondag middag jawel... FEYENOORD
Afscheid wedstrijd van zoveel spelers, ik wil het niet missen. Wat zij voor mij betekende wil ik nu bij dit afscheid even voor hen betekenen
groetjesverliefd
13 mei 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Délinge
Délinge, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende