Deze week zo ongeveer

Zo ik heb even niet geschreven. Maar ik ben dinsdag geopereerd aan mijn hand, ze hebben nu een stuk vlees en weefse; verwijderd en het is nu nog een open wond. Iedere dag minimaal 2 keer spoelen.
Maar nu gaat het wel weer, ben vandaag ook de hele dag naar school geweest. Woensdag en donderdag ging dat niet, maar ja. Dinsdag weer terug naar ziekenhuis om de wond te laten controleren, even dacht de chirurg dat er nog een abces zat, maar dat viel allemaal mee.
Morgen hockeyen, ookal is dat verboden met mijn hand. En zondag krantjes lopen, Feyenoord kijken en veel leren.
En vandaag ga ik denk ik nog even langs bij de koeien, zometeen mijn muis verschonen en ja verder niets.

Vandaag was niet echt leuk, op school heb ik mij verveeld en nog bijna ruzie met Eline. Ik snap dat meisje niet, het lijkt of ze een hekel aan mij heeft. Maar ik weet niet waarom, ik ken haar namelijk amper en zij mij helemaal niet. Alleen moet ik nu een Bio PO met haar maken. Tja, ik heb inderdaad niet heel veel gedaan. Ik heb het dier nmiet geobserveerd, dat heeft zij met Ilona gedaan. En verder heb ik alle gegevens voor het proef PO verwerkt en afgemaakt.
En nu heeft zij dat allemaal in haar eentje of met Ilona samen overgedaan. Daar ben ik kwaad over, ook ben ik boos dat zij alles samen wil doen in tussen uren. Tja de laatste twee dagen had ik te veel pijn om lang op school te zijn. En danvaag zouden we in het vijfde uur gaan werken aan het PO moest ik alleen maar info zoeken en bronnen zoeken. Nou dan wordt ik alleen nog maar bozer. Gelukkig was Angela er en hebben we saampjes lekker tussen uur gehouden.

En nu? Nu leren voor 3 PWen en 1 PO afmaken voor Maar schappijleer.

groetjes
23 apr 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Délinge
Délinge, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende