Ik ben/was boos

Ik ben boos, nee kwaad, nee nee ik ben woedend.
Woedend op de wereld op alles en iedereen.
Op simpele programma's als idols op simpele mensen zoals uit mijn hockey team en gewoon op alles.
Als ik naar de koeien kijk, waar ik iedere dag even ben, als ik naar die beestjes kijk vraag ik mij af waar de wereld mee bezig is.
Idols is een en al coruptie, zo kun je nu niet meer naar de site van maud, dat kun je al een tijd niet. En toevallig wel naar JK en die Boris?
Zo worden er telefoon lijnen afgesloten en weet niet wat meer. Maar eigenlijk kan het mij niet boeien, ik volg dat hele idols gezeik niet eens. Ik lees iedere zondag ochtend de voorkant van de telegraaf wel tien keer, en dan weet ik weer wie eruit is. Maar meer ook niet!
En op mijn hockeyteam?
Kwaad, omdat mensen zeuren als ik een keer de bal niet stop en zij hem vol in de stick van de tegenstander slaan. En omdat een meisje niets deed.
Het zit zo
Ik sta voorstopper, das net achter de middenspeelster.
Achter mij staat Patricia, zij is laatste vrouw. Normaal mijn plek, maar nu opeens niet meer.
En ze vertikte het om vandaag maar iets te doen, het enige wat ze deed was de bal hard wegrammen... in de stick van de tegenstander. Maar lopen? Ho maar, dat deed ze niet. Ik ren mezelf dan te barste en zij doet niets? Dus ik vraag aan het begin van de tweede helft of zij niets af en toe naar voren wil. Maar dat mocht niet van de coach en bla bla bla..
Dus ik vraag meteen "Je doet zeker met de A mee?" (de A is een team datouders is dan het onze waat Patricia telkens meedoet) En toen ze Ja zei wist ik genoeg. Iedere keer als zij namelijk met de A meespeelt voert ze geen Fuck uit. En ik maar lopen en overal de schuld van krijgen.
En dan ook nog zo achterbaks zijn om te zeggen dat je van de coach niet voor mij mag spelen. Sinds wanneer luisterd zij naar de coach?
Grrrr...
Zo dat waren mijn frustraties,
verder was mijn zus met haar vriend hier vandaag. Best vreemd om te bedenken dat zij 21 word en hij 30. Maar hij doet of hij een klein kind is. Tja, morgen weer vroeg op om mijn kranten te brengen. Ik ga zometeen nog even mijn scheikunde leren. En dan morgen FEYENOORD
Is het jullie BTW nog opgevallen dat EDWIN ZOETEBIER keeper van Feyenoord wel heel vaak op tv was? Leuk he? Hij is geweldig (kwijl kwijl kwijl)

Weet je wat nou zo leuk is aan de laatste tijd. Hoe vaker ik in het ziekenhuis kom hoe harder ik voor school ga werken. Ik zie overal zieke mensen en allemaal artsen. En dan weet ik dat ik ook arts wil worden.. Maar ja dan moet je wel voor school werken. Dus dat doe ik dan maar he!

Maar deze week is het druk, maandag een PW van Engels.
Dinsdag een PW van scheikunde, daar ga ik echt helemaal voor nu.
En woensdag een PW van Biologie, maar dat PW ga ik misschien niet maken omdat ik dan lekker bij de tandarts ben. En dat PW van dinsdag misschien ook niet want dan zit ik misschien nog in het ziekenhuis.
En verder ga ik zometeen nog ff aan mijn verhaal schrijven.

Zouden jullie het leuk vinden als ik een keer een stuk verhaal hier plaats?

Nou zoals jullie merken helpt schrijven bij mij echt, dan zie je weer de leuke dingen. En niet meer de stomme dingen.
Groetjesverliefd
24 apr 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Délinge
Délinge, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende