verliefd

Ik ben zo verliefd..
Over met de deur in huis vallen gesproken!
Vanavond komt mijn vriendin logeren, eerst had ik mijn twee beste vrienden ook uitgenodigd voor mijn "feestje"
Maar die ene vriend mocht niet van zijn ouders de argumenten waren "omdat je ouders niet thuis zijn" en "Omdat we elkaar nauwelijks kende"
Daar was ik zo kwaad om, we zien elkaar iedere dag, en nee we zien elkaar niet het hele weekend en we bellen niet iedere middag.
Wat die ouders dus mooi wel even vergeten is dat mijn vriendin, die andere vriend en ik heel vaak op het internet zitten te kletsen.
Dat doet hun zoon niet omdat zij nie zo een internetverbinding hebben.
En verder vind ik het onzin dat je elkaar ieder weekend moet opzoeken.
Ik heb ook sporten, ik heb mijn zondagkrant en ik moest al mijn cijfers ophalen.
Dus ja, mijn andere vriend kreeg een aanbieding om zondag ochtend zijn kranten te lopen, ik heb maar aangedrongen dat hij gewoon moest gaan lopen. Ik weet niet, zo een feestje is leuk met z'n vieren of met zn tweeen, maar met een oneven aantal is het altijd anders.

En verder?
O ja ik was verliefd, op een jongen waarvan ik enkel de foto heb gezien, hij is heel ziek. Maar hij is zo knap... (zwijmel) verliefd

En gisteren zat ik in een tussen uur op een bankje op school, opeens komt een jonen uit mijn klas naast mij zitten. Helemaal geintreseerd, en de laatste dagen was hij ookal geintreseerd, heel intressant....
Maar ik ben niet verliefd op hem of zo.. en ik wil ook niet meteen beweren dat hij verliefd op mij is. Maar hij zei gewoon een aantal hele lieve dingen.

Nou dat is het zo een beetje...
Verder heb ik niet zoveel te vertellen, ga zo weer eens verder mijn kamer opruimen en mijn huiswerk maken. Het woensdag en donderdag nog 2 schoolexamens... makkie!!!

groetjes

+

Kussssssjessssss
05 jun 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Délinge
Délinge, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende