Dit ben ik - Ayla.

Met zwarte, kortgeknipte haren en een kleine attitude zou ik hier moeten zitten - zwart omrande ogen door middel van een dikke laag make-up en een bleke huid. Gekleed in een zwarte spijkerbroek met een paar plateauzolen die onder mijn laarzen zitten. Als shirt had ik waarschijnlijk een truitje gedragen afgeknipt tot naveltruitje (of korter dan dat).

Dat zou ik normaal gesproken zijn. Dat ben ik op straat. Dat is hoe de meeste mensen mij kennen: klein, zwartharig, sarcastisch, impulsief, Goth.

In plaats daarvan zit ik in een slobbertrui met in de war zittend haar en een blik op zombie. naar het beeldscherm te staren terwijl mijn vingers over het toetsenbord gaan om dit zogenaamde introverhaaltje te schrijven.

Ik ben Ayla en dat hou ik voor het gemak ook maar even zo. Mijn achternaam is nergens voor nodig, heb ik besloten. Ik sta bekend als Shelectric, Papier (afgeleid van Het Papiertje) 'die Gothic', dat gekke wijf en dat stomme drukke kind. Die namen - niet allemaal even leuk ben ik door de loop der jaren maar gaan waarderen. Ze zijn onderdeel van mij en ik ben er best trots op, omdat ze meestal ook naar waarheid zijn ontstaan.

Ik ben inderdaad een gek wijf en ik ben inderdaad een druk kind. Ik heb ADHD, dat staat voor de veel te chique naam 'Attention Deficit Hyperactivity Disorder' - een druk mens wat constant aandacht nodig heeft. Dat laatste was vast te lang om in de boekjes opgeschreven te worden.

Voor mij houdt ADHD zoiets in als:
- Alle Dagen Heel Druk (en dat hoeft zich niet in lichamelijke bezigheden te uiten. Drukte in mijn hoofd is al genoeg storm)
- Een concentratiestoornis van hier tot aan Tokio. Dat is in eerste instantie ook de reden dat de mensheid dacht dat ik in groep drie minderbegaafd was.
- Woedeaanvallen en andere onzinnigheden.
- Stront eigenwijs zijn - al kan dat ook 't aard van het beestje zijn.
- Dwangmatig neigen tot impulsiviteit, niet met geld om kunnen gaan en verkeerde conclusies trekken.

Goed. Een kleine Gothic met ADHD, wat kan dat voor goeds betekenen? Niet heel veel. Toch is mijn leven altijd vrij normaal geweest. Ik ben een verschrikkelijk overgevoelig meisje die licht paranoïde is en heb hier in eerste instantie een account aan gemaakt omdat ik af en toe toch mijn verhaaltje kwijt moet en Internet daarvoor een prima manier is.

Met deze woorden rond ik dit verhaaltje af. Laat maar een berichtje achter als je zin of interesse hebt.


Die Ayla
06 okt 2009 - bewerkt op 07 okt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shelectric
Shelectric, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende