Twilight Saga - Eclipse

Goed. Vandaag ben ik dus naar de bios geweest - ja, dit gaat eens geen emoverhaal worden. Eclipse om precies te zijn. Ik heb 'm gezien, jaha!

Net als de andere twee delen, heb ik me wederom rot gelachen om het belachelijke acteerwerk en de moeilijke gezichten die Edward en Bella steeds naar elkaar trekken. Toch moet ik wel zeggen dat die van Edward een stuk minder geworden waren dan die van Bella. Edward Cullen leek voor de verandering een keer menselijk.
Bella was nog steeds een snol, die steeds keek alsof ze een basketbal in d'r aars geduwd had en 'm eruit probeerde te werken.

En O-MY-GOD! Teh dramaz! I love it. Het heeft altijd iets grappigs, iets... onrealistisch.

Het ding met Twilight is: je hebt deze twee personages. Bella en Edward. Bella is elk typisch tienermeisje, wat het herkenbaar maakt voor ELK tienermeisje. Het doorsnee tienermeisje ontmoet een jongen, die onrealistisch tot over zijn oren verliefd is op het doorsnee tienermeisje. Hij doet alles voor haar, iets wat elk meisje wil.
Dan heb je nog wat bijpersonages. Je hebt Charlie en Mike en al die Cullens. Personages met compleet willekeurige persoonlijkheden die clichématig hun leven leiden. Charlie is de voetbalfan, stijfkoppig en gesloten. Basically elke vader uit elke film. : )

Ik hou van de Twilight-saga. Het is niet eens zo heel goed geschreven, boeketreeksjes voor de gemiddelde tiener.
10 jul 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shelectric
Shelectric, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende