propaganda

wtf gebeurt er met het nederlandse journaal! door wie in de politiek wordt de nos betaald???!!
eerste item van het achtuurjournaal: er zijn minder files in de eerste vier maanden van het jaar. meteen wordt de conclusie getrokken dat dat komt doordat er meer asfalt is bijgekomen. dan wordt er gezegd: "er zijn ook kritische geluiden". dan denk je: nu komt het, nu worden andere factoren die er voor zorgen dat er minder files zijn belicht. maar nee hoor! dan krijg je zomaar een mevrouw, die er een beetje 'links en zweverig' uitziet, bij het benzinestation naast de snelweg te zien die zegt dat ze minder files natuurlijk wel erg fijn vind maar dat ze toch wel tegen meer asfalt is. WTF! dat is dan het kritische geluid... het kritische geluid waarvan het grotendeel van de kijkers denkt van: "tja, tuurlijk zijn die linkse rakkers tegen meer asfalt, zie je nou wel dat die stomme natuurfreaks ongelijk hebben!
er zijn verschrikkelijk veel factoren die er voor zouden KUNNEN zorgen dat er minder files waren in de eerste vier maanden van dit jaar. misschien heeft het wel minder geregend en gesneeuwd in de eerste vier maanden van dit jaar. misschien waren er gemiddeld iets minder mensen die een bedrijf uit een andere stad lieten komen om hun riolering of dakkapel te repareren. misschien waren we gemiddeld gelukkiger en waren we gemiddeld minder agressief op de weg. misschien gingen we gemiddeld iets meer met de trein op vakantie. enzovoooort enzovooort. misschien waren we gemiddeld wat depresiever deze winter en meldden we ons gemiddeld iets vaker ziek dan voorgaande jaren.
meer asfalt heeft is ongetwijfeld OOK en factor die ervoor zorgt dat er minder files zijn. maar het wordt gebracht alsof het het enige is. hoeveel smeergeld is er betaald??
10 mei 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van stroom
stroom, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende