Vreemdgaan

Dit is mijn persoonlijke verhaal. Wat is namelijk het geval? Sinds een aantal weken ga ik vreemd. En dat is volledig nieuw voor mij. Wat is er gebeurd? Lees onderstaande…


22 november 2005

De langverwachte reünie van de Mavo is vandaag. Eigenlijk niet zoveel zin om te gaan. Het zal wel te druk zijn en de meeste van hen zie ik nog regelmatig. De rest kan me niet zoveel schelen. Ik had destijds al niet zoveel met hen, dus waarom nu wel.

Affijn, ’s-avonds toch maar ernaartoe. Het is verbazingwekkend hoe de groepjes van destijds zich weer gaan vormen. Ieder valt weer terug in zijn eigen rol. Ik hoorde nooit bij één groepje en zwerf dus maar wat rond. Wel gezellig overigens! Het blijkt toch nog een leuke avond te worden met zowaar nog een aantal bekentenissen van verliefheden. ‘Goh, had ik dat toen geweten’ is een veelgehoorde kreet.

Ook de schoonheden van destijds zijn er. Sommigen zien er niet meer uit, anderen blijven schatjes!! Ook –laten we haar Karin noemen- Karin is er. Ik ken haar van het werk. Ik vond haar destijds al een mooie meid en dat is in de loop van de jaren alleen maar beter geworden. Zo te zien vermaakt ze zich prima en ik ga verder met herinneringen ophalen met oud klasgenoten.

De avond gaat voorbij en het is tijd om naar huis te gaan. Maar wie wil er nu naar huis? Het is gezellig en er wordt afgesproken om verder te feesten in een kroeg in de stad. Buiten kom ik Karin weer tegen die heftig aan het zoenen is met een oud klasgenoot. He, denk ik, die is toch getrouwd? Maar goed, laat maar gaan. Het is ook wel grappig. Ik klets nog wat na met een aantal en besluit om ervandoor te gaan. Twee meisjes uit m’n klas zijn lopend en galant als ik ben bied ik ze aan om ze –op de fiets- thuis te brengen. Juist op dat moment komt Karin er aan fietsen en vraagt me of ik mee ga de stad in. ‘Ik kom later wel, ga maar alvast’ roep ik haar na, terwijl ik met twee volwassen vrouwen wegfiets.

Nadat ik de beide dames keurig heb thuisgebracht gaat de reis verder richting de stad. Ik kom in de bewuste kroeg en zie daar inderdaad een hele groep oud-klasgenoten druk in gesprek. Ik heb geeneens de tijd om m’n jas uit te doen en bestel een pilsje. Karin ondergaat op dat moment een versierpoging van iemand waarvan ik weet dat hij ook getrouwd is. Waar is iedereen toch mee bezig. Karin blijft lief lachen naar hem, maar houdt de boot af. Ik concentreer me inmiddels alweer op de rest van het gezelschap.

Plotseling staat Karin naast me. ‘Wilde je niet met me opfietsen?’ vraagt ze. ‘Moest even m’n galante ik laten zien’ antwoord ik en krijg vervolgens de mooiste glimlach te zien die ik me op dat moment maar kan wensen. Ik geef haar een zoen en kijk weer de menigte in. Karin staat nog steeds naast me als er een lekker nummer wordt gespeeld. Ik sla zonder bijbedoelingen mijn arm om haar middel en voor ik het weet zijn we verwikkeld in een erotische dans. Lichamen die langs elkaar schuren, lippen die elkaar net niet beroeren, hete adem. Mijn hand glijdt als vanzelf achterin haar broek. Ik voel geen onderbroek. Slechts het touwtje van de string. Het voelt heerlijk. Het voelt geil! Het is elektrisch. Dan dat allesbeslissende moment van lippen die elkaar beroeren. En dan is het gebeurd, de zoen is compleet. De wereld bestaat niet meer om me heen. Ik vergeet dat ik, een getrouwde man, temidden van mijn klasgenoten heftig aan het zoenen ben met iemand anders dan mijn vrouw.

Het gevoel wordt alleen maar heftiger. Het werkt als een lawine; niet te stuiten. We zoenen, graaien en slurpen elkaars geilheid. Plots ontwaak ik uit deze omhelzing en zie nog net de barkeeper die op het punt staat een emmer met ijsklontjes over ons heen te gooien. Net alsof we een stel parende honden zijn! Ik kan er niets aan doen, ik geniet met volle teugen. De vrijpartij zet zich voort achter een pilaar en van daaruit richting de garderobe. In een moment stel ik voor om naar buiten te gaan, maar ze weigert. Het is te koud. Ik geef haar geen ongelijk. Voel me beschaamd. Wat heb ik gedaan? Komt dit uit? En zo ja, wat voor consequenties heeft dit. Ik besluit om naar huis te gaan. Ik geef haar nog een laatste kus en vertrek, maar wel met een glimlach op m’n mond.


23 november 2005

Ik word wakker naast m’n vrouw en weet donders goed wat er de vorige ochtend is gebeurd. Vraag me af hoe ik me voel: schuldig of niet?! Gek genoeg, kan ik daar geen bevredigend antwoord op geven en besluit het af te wachten. Ook het feit dat er mensen moeten zijn geweest die iets moeten hebben gezien, maakt me onzeker. Wat als het uitkomt? Wat dan? Ook hierin besluit ik een afwachtende houding aan te nemen.

De hele volgende week kom ik Karin niet tegen op het werk. Dat is wel iets waar ik ‘last’ van heb. Ik voel wel degelijk iets van vlinders, maar besef met tegelijkertijd dat dat slechts van tijdelijke aard is. Het is toch logisch?: Je bent vreemd gegaan! Dat besef is dodelijk spannend. Wat doe ik als ik Karin weer tegenkom. Vragen, vragen, vragen. Zoals gezegd, ik zie Karin de hele week niet.

Dan de week daarop. Ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en ga –met een smoes gereed- naar haar afdeling om te zien of ze er is. Dat blijkt zo te zijn. Ze is aan het werk en van een afstand geniet ik van haar. Ze is nog steeds mooi en ik weet nu ook dat ze heerlijk kan zoenen!! Ik weet tot hoe laat ze moet werken en besluit haar –zogenaamd onbedoeld- tegen het lijf te lopen. Ik positioneer me strategisch naast de uitgang van het gebouw waarvan ik weet dat ze die neemt. En inderdaad, daar komt ze! Ik doe net alsof ik druk in gesprek ben met iemand anders aan de telefoon en op het moment dat ze me voorbij wil schieten, leg ik de telefoon even naast me neer met de woorden: ‘…wacht even, kom zo bij je terug…’ om me vervolgens naar haar te richten. Ik kijk haar aan en zeg: ‘He Karin, nog bedankt voor afgelopen weekend. Ik heb het erg naar m’n zin gehad’, waarop zij antwoordt:’Ik ben blij dat je het leuk vond, moeten we nog een keer overdoen’. Overdoen!!?? In een waas loop ik terug naar m’n werkplek.

De volgende dag krijg ik een mailtje van haar waarin ze aangeeft dat ze het leuk vond dat ik zo genoten had. Ze wist nl niet hoe ik zou reageren. We maken een afspraak voor een bakje koffie later die week.

Dagelijks wordt ik nog geconfronteerd met de gedachte aan haar. Hoe ze eruit ziet, hoe ze zoent, hoe ze… Dan krijg ik als bij toeval vrijkaartjes in handen van één of ander feest. Ik vraag haar via de mail of ze daar ook naartoe gaat en krijg als antwoord dat ze met de afdeling op stap gaat. Die kans mag ik met niet laten ontglippen vind ik. Ik maak wat afspraken met wat vrienden en de date staat: Ik ga met de jongens vrijdag ‘een biertje pakken’!

De vrijdag kan niet snel genoeg komen. En dan is het zover.
07 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van foxxer
foxxer, man, 61 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende