Vreemdgaan: deel 2

Noot vooraf:
Voor al diegenen die mij hebben afgebrand in hun 'oordeel'; kijk eerst eens naar jezelf! Tuurlijk is het makkelijk om vanaf de zijlijn iemand volledig naar de verdoemenis te wensen. Het is ook geen pleidooi wat ik hier houd. Het is mijn persoonlijk verhaal! En voor diegenen die mij een hart onder de riem hebben gestoken: Dank! Ook al zijn jullie het er niet mee eens, jullie zijn in ieder geval open minded.

Maar nu het vervolg....

Inderdaad. De vijdag was aangebroken. Ik weet nu nog steeds niet waarom ik zoveel moeite heb gedaan om ook die vrijdag nog op stap te kunnen. Ik heb afspraken gemaakt met m'n vrienden, ik heb Karin nog ge-SMSt of ze wel uitging. Ik had werkelijk o-ve-ral rekening mee gehouden. Was het de spanning? Was het verliefdheid? De eerste: misschien, de tweede: waarschijnlijk niet. Al moet ik toegeven dat de gedachte aan de avond die komen ging me behoorlijk maagkrampen gaf.

Om 21.00 uur werd ik opgepikt door m'n maat en samen gingen we de stad in. Het was nog vroeg maar dat was geen probleem. Als we 'op pad' zijn kletsen we de wereld rond. We zijn dan net een stelletje wijfen. Roddel en achterklap [dames, ik begrijp jullie allemaal, hoor ;-)].

Nadat we een kroeg of vijf van binnen hadden gezien en de rest van de boys ons inmiddels was komen vergezellen vond ik het tijd voor een SMSje. "Waar ben je" vroeg ik. Binnen no time kreeg ik een mailtje terug dat ze nu nog met collega's (ook de mijne dus!) ergens zat en zo rond elf uur in een bepaalde kroeg zou komen. Toevalligerwijs dezelfde als twee weken terug, toen het allemaal begon. Na het lezen van dit berichtje draaide m'n maag twee keer om. Ik wist nl dat ik hoog spel aan het spelen was. Ging ik hiermee door of kapte ik het af nu het nog kon. De nieuwsgierigheid won het van de ratio en ik besloot om de jongens voor te stellen naar de 'bewuste' kroeg te gaan en aangezien het daar altijd gezellig is was de stemming unaniem. Ik voelde me gehaaider dan ooit!

In de kroeg aangekomen kon je over de koppen lopen. Allemachtig wat was het druk. Eerst maar eens voor iedereen bier halen. "Ik ga wel!" offerde ik me op. Dit gaf me namelijk een uitgelezen kans om ongestoord door de tent te banjeren op zoek naar... en toen zag ik haar. Ze stond te dansen met een jongen van het werk. Op dat moment moest ik even slikken. Ik hoorde de muziek niet meer, voelde geen gedrang meer en stond daar als aan de grond genageld. Karin, wat is ze toch godsgruwelijk mooi! Ik kwam weer terug bij de werkelijkheid toen ik de barkeeper hoorde vragen: "Yo, vandaag nog offuh...?!?" en deed m'n bestelling.

Bij de jongens aangekomen voelde ik de tweestrijd als nooit tevoren. Ik kon nu nog weg. Ga, ga!! zei m'n verstand en weer gaf ik toe aan de spanning door te blijven. Het is niet te geloven, maar dit was een spanning die ik al zeker tien jaar niet meer heb ervaren. De kick van 'het versieren', het SPEL! Hoe verder...?!?

Plotseling stond ze naast me. Karin, met haar donkerbruine kijkers, idem haar, heerlijke lichtzoete parfum, strakke modieuze kleding in een goddelijk lichaam wat in de verste verte niet van een 40-jarige vrouw kan zijn. Haar hand die de mijn licht stiekum beroert en vervolgens afdaalt naar dat kuiltje onder in m'n rug, waardoor de hormonen als bij een start van de 100m-sprint door m'n lichaam jagen. Ik voel me draaierig, ik voel me puber en voor een moment voel ik me gelukkig. Maar is dit geluk? Wie zal het zeggen, ik weet alleen dat ik van dat moment genoot!

Vanaf dat moment werd het spel gespeeld. Om ons heen stonden mijn vrienden, onze collega's en God weet wie nog meer allemaal. Ik draaide me naar haar toe en fluisterde in haar oor dat ik meer nog dan ooit ik haar nu zou willen zoenen, maar het niet deed. Ik wendde me van haar af en keek haar aan in haar ogen waarin je kunt verdrinken. Ze boog zich naar mij toe en terwijl ik woorden verwachtte uit haar warme adem kreeg ik een zachte lik in m'n oor. Ik dacht dat ik gek werd!

De avond vorderde en ogenschijnlijk waren we -voor de buitenwereld althans- gezellig aan het kletsen. In werkelijkheid waren we elkaar aan het opgeilen. Voorzichtig en omzichtig elkaar voelen en de spaanning opvoeren. Elkaar aankijkend zonder iets te zeggen. Aanvoelen wat de ander denkt en er niet aan toegeven. Gevaarlijk spel!!

Langzamerhand maakten steeds meer mensen aanstalten om naar huis te gaan. Het toeval wil dat Karin bij mij in de buurt woont en we dus dezelfde kant op moeten fietsen. We spreken af samen terug te fietsen.

03.30 Uur. Hoogste tijd. We stappen de kroeg uit de vrieskou in. Brr! hier word je op slag nuchter van. We stappen op de fiets en kletsen honderduit terwijl we ons naar het huis van Karin begeven. En lieve mensen, je kunt dit geloven of niet, maar op dit punt had ik -nog steeds- niet de intentie om verder te gaan dan wellicht een stevige knuffel en een romantische zoen. Het liep echter anders....

Bij haar thuis aangekomen vraagt ze me of ik wellicht nog een bakje koffie wil. Aangezien we midden in een conversatie zaten neem ik haar uitnodiging aan. De huiskamer is warm, de cv brandt en zo vanuit de vrieskou met de nodige alcoholische versnaperingen achter de kiezen ben ik op slag rozig. Laat die koffie maar, ik lust wel wat water zeg ik tegen haar en ze verdwijnt naar de keuken om een glas water te halen. Als ze weer binnenkomt -inderdaad met water!- sta ik op om het van haar over te nemen en terwijl we zo tegenover elkaar staan is het alsof alle grenzen vervagen. Wat zeg ik? Vervagen! Ze verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het is nu slechts het versmelten van lichamen, verlangens misschien wensen en wat al dies meer zij. Het is stomend.

Ik zal niet in details treden, want wellicht lezen er ook jeugdige lezertjes mee, maar geloof me: al met al heeft het bijna een uur geduurd. Hemels! En terwijl we naakt liggen na te genieten, vraagt ze me of ik spijt heb. Mijn enige en meest eerlijke antwoord is: Nee. Nee, nee, nee. Ik heb geen spijt [sorry jongens!]. Het was heerlijk, en misschien wel nodig. Hoezo nodig hoor ik jullie denken. Let op!

De dagen erna ben ik volgens mij een betere vader en een betere echtgenoot geweest dan ik me kan heugen. Ik heb weer plezier in m'n gezin, kan weer genieten van de dingen om me heen. Zag zogezegd de zon niet meer in mijn bestaan. Bullshit!! hoor ik een aantal denken. Nou, dat is jullie goed recht! Ik heb het er de afgelopen dagen nog regelmatig met Karin over gehad. Welliswaar via de mail, maar toch. Waarom is een maitresse in Frankrijk algemeen aanvaard en hier niet. Ook volgens de biologische wetenschappers zijn mannen van oorsprong niet monogaam. Ik geef toe, het is een cliche, maar ik heb het nu aan den lijve ondervonden. In de volksmond 'ga ik vreemd', maar waarom voelt dat niet zo? Ik houd nog zielsveel van mijn vrouw en kinderen en hoop bij alles wat me heilig is dat ze van deze escapade nimmer lucht krijgen, maar ik sluit niet uit dat het niet meer gebeurt. Maakt mij dat een slecht mens? Ik vind van niet! Sterker nog.....

Ik heb voor morgenochtend 10.00 uur weer met Karin afgeproken, bij haar thuis.....

Wordt vervolgd?
07 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van foxxer
foxxer, man, 61 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende