Vreemdgaan: tussenstuk

Voor al diegenen die de moeite hebben genomen commentaar achter te laten op mijn enerverende belevenissen zo tegen het eind van dit jaar: Bedankt! Toen ik voor het eerst een stuk ging schrijven had ik niet verwacht dat dit ook daadwerkelijk door mensen gelezen zou worden. Voor mij had en heeft het meer iets therapeutisch: van me afschrijven! Zodat ik er naar kan kijken in de derde persoon enkelvoud.

Ik heb nu de beide verhalen opnieuw gelezen [had ik nog niet gedaan!] en gelijk daarbij de 'recensies' al dan niet opbouwend/meelevend. Een aantal van jullie draag ik nu al een warm hart toe: woman26, lara, gewoon ik, nupergirl, sweetbro en wellicht nog één of twee waarvan ik de naam zo niet weet. Ik begrijp dat jullie het niet eens zijn met mijn actie(s), en dat is jullie goed recht! Maar tegelijkertijd vind ik jullie input waardevol: kritisch, eerlijk en geeft mij stof tot nadenken.

Het is nu 13.36 uur en voor de scherpe lezer onder jullie weten jullie dat ik vanochtend bij Karin ben geweest. Het ontbreekt me nu aan tijd om daar iets over op papier te zetten, maar dat volgt zeer binnenkort. Blijf dus bij me.... [mooie cliffhanger, vinden jullie niet?!] Nee, serieus, ik moet nu echt aan t werk.

Word wederom vervolgd.
08 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van foxxer
foxxer, man, 61 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende