Vreemdgaan: reactie tussenstuk

Goedemorgen!!

Doe ik m'n pc aan en wat schetst m'n verbazing: dik 30 reacties!! Ik heb ze stuk voor stuk gelezen en daar zitten veel, heel veel wijsheden in. Nu heb ik begrepen dat het meerendeel van de lezers van het vrouwlijk geslacht is. Althans dat is de groep die -gelukkig- reacties geeft op mijn duivelse tweestrijd.

Vooropgesteld dat iedereen recht heeft op zijn/haar mening en ik daar dus geen oordeel over ga geven wil ik toch eea rechtzetten. Dt betreft de huidige situatie. Zie het maar als een soort van achtergrondinformatie. Ook deze info is vanuit mijn kant bekeken en dus niet geschoond van enige objectiviteit.

Wat is het geval? Ik heb het al aanggegeven dat ik zielsveel van mijn vrouw en kinderen (drie stuks, jawel!) houd. Daar ligt het niet aan. Communicatief voelen mijn vrouw en ik elkaar feilloos aan. Wellicht is dat het resultaat van een relatie van 12 jaar. Sexueel (fysiek gezien) is er niets aan de hand. Het ligt voornamelijk is de frequentie. Mijn libido is en was altijd al groter dan die van haar. 12 Jaren ben ik haar trouw geweest en heb ik met HET verschil geleefd. Let op: ik zeg bewust niet MOETEN leven, want zo voelde het niet! Een aantal factoren heeft mij in de wervelwind getrokken waarin ik me nu bevind: het weerzien van een jeugdliefde, de spanning van het moment en last but not least het nieuwe onbekende.

Vooral dat laatste punt is duizendmaal spannender dan ik had kunnen dromen. Geef toe, na 12 jaar weet je gewoon wat je samen lekker vind. En als je dan intiem bent met iemand waarbij je het hele spel van zoeken en vinden weer moet beginnen is dat meer dan spannend te noemen, nietwaar?! Wat vind ze fijn? Waar is ze gevoelig? Het spel van strelen, voelen, graaien, proeven, dat is waarschijnlijk datgene wat me in z'n greep houdt. Ik heb het met Karin besproken. Verliefdheid is niet aan de orde! Althans van mijn zijde niet. Het is voornamelijk fijn, lekker en o zo ontspannend. Ik heb haar gevraagd -want meer kan ik niet doen- om niet verliefd op mij te (gaan) worden. Hierin heb ik haar woord, maar ja, wat zegt dat....

Ik ben verrast, maar blij met deze discussies. Ben nu wel wat huiverig geworden om het vervolg te beschrijven, maar zal proberen om een en ander te verwoorden. Vanavond zal ik waarschijnlijk in alle rust weer achter de pc kunnen zitten. Wellicht tot dan en voor nu: rustig aan iedereen, wees lief voor elkaar ;-)
09 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van foxxer
foxxer, man, 61 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende