Mijn gevecht. 02/10/13

18+ verhaal
The day after!

Mijn hemel wat zit ik weer in een roes , althans dat wilt me gevoel me zeggen!
En er zijn wel dingen die kloppen die ik gister schreef maar ik moet daar nu werkelijk alle zeilen voor bij zetten om positief te blijven.
Wat ik gister niet heb geschreven door het maskertje wat ik op deed was dat ik van maandag naar dinsdag niet meer als 5 minuten geslapen had maar vannacht was het niet veel beter.!

Kwam ten eerste zeer moeilijk in slaap ondanks me slaap tekort en toeval bestaat niet maar toen ik voor het eerst op me wekker keek vanmorgen was het 06 uur 31!!!

Boosheid , teleurstelling en vrees voor de dag was er weer, en net als vorige week zal ik wel een groot stuk hout willen pakken om mezelf verrot te slaan!
Het gevecht is weer vol gaande in mezelf , en moet zo hard werken om dat monster buiten me te houden maar dat lukt dus wel een stukje beter dan vorige week!

Vooruitgang is echt wel gaande , en ondertussen heb ik ook weer bezoek gehad van mijn lieve zusje en een brainspot sessie gedaan samen.
Voelde erg veel weerstand vandaag , moeite om lief te zijn tegen mezelf om die weerstand daar gewoon te laten zijn en wou vaak op zoek gaan naar antwoorden.
Werd op het einde ook erg moe , logisch en dat voelde en bevestigde zis ook.
Maar daarnaast ook dat het goed is en dat ik en mijn lichaam erg hard aan het werk zijn om te veranderen en te releasen en dat het tijd nodig heeft.

Maar nogmaals en zoals ik het ook gelukkig zie is het proces dus gaande!
Ik ga niet boos op mezelf worden of zijn maar het er gewoon maar laten zijn!
In ieder geval leer ik, en dat gaat nou eenmaal niet zo snel zoals ik dat zou willen zien maar het is niet anders!

Koppie op Ralfie! Volgende week weer een stukje beter en sterker maar je komt dichterbij!
Laat die stemmetjes maar , maar weet ook dat die stemmetjes van het monster komen die je verder wilt slopen dus niet luisteren!!

En ik ben dankbaar voor die inzichten , van het werk wat ik verzet , dat ik niet meer op zal geven en blijf knokken , en zeer dankbaar ben voor mijn lieve zus en vrienden die me daar in helpen en bijstaan.

I love them all , including myself and every week a little more!

Succes iedereen vandaag en tot morgen.


02 okt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van VanTPadje
VanTPadje, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende