Mijn gevecht. 04/10/13

18+ verhaal
Mijn hemel , er is eigenlijk maar 1 woord voor hoe ik me voel vanmorgen en dat is vreselijk!
23.30 naar bed gegaan gister , 4.00 wakker en ook helemaal bezweet en nat!
IK ga maar niet zoeken en vragen waarom omdat ik het antwoord en redenen toch niet zal vinden maar het was weer alles behalve leuk!
Daarnaast werkt me lichaam ook weer tegen want er is weer een ontsteking gaande die zich gaat ontwikkelen tot een abces wat me ook "gewoon" energie kost.


Maargoed , het mag dan allemaal vreselijk zijn en voelen maar geen tranen en gehuil tot nu toe zoals vorige week nog.
Ik ben in ieder geval niet in paniek zoals ik normaal zou zijn , ik weet dat ik wel de dag doorkom zonder blowen en daarnaast ook geen gekke dingen doe of in me hoofd haal om daar wel aan te komen!
Absoluut geen zin om stap1 voorbeelden te creeren voor mezelf waar ik steel, lieg en bedrieg waardoor mijn schaamte en schuldgevoel groeit plus dat ik daar ook nog eens anderen mensen mee zal teleurstellen en pijn doen!

Dat soort dingen deed ik normaal gesproken wel altijd als ik echt in paniek was en werkelijk alles deed om te vluchten!
En die dingen ga ik verder ook niet meer uitlichten aangezien dat het verleden is , vandaag is het heden en in dit heden doe ik deze dingen dus niet meer wat dus mooi iets zegt over mijn vooruitgang!

Blijkbaar gaat het omzetten van die gedachte`s stukje bij beetje beter , ik ben sterker aan het worden , ik blijf schrijven op een dag als vandaag waar ik daar eigenlijk helemaal totaal geen zin in had en me zielig en down wil voelen normaal gesproken.

Het eerste wat ik ook las vandaag was de mail van me zusje met de dagelijkse gedachte! "Geef jezelf toestemming om van het leven te genieten" was de zin voor vandaag , en zover ben ik nog lang niet al kom ik langzaam wel dichterbij.!
En daarnaast is het niet meer zoals het was zoals ik al omschreef , ik ga echt vooruit al is dat erg slecht te voelen op een dag als vandaag.

En btw een dag als vandaag!
Door het schrijven van nu voel ik me alweer een stukje beter en sterker, het is allemaal niet makkelijk in je 1tje maar ik geef niet meer op en knok door.
En trouwens als ik het over opgeven heb , betrap mezelf dat mijn gedachte gangen daar graag heen willen af en toe , weet maar al te goed waar ze vandaan komen en ik weet het op tijd te blokken door een inzicht wat ik had vorige week maandag!

Het laat me met rust , IK laat mezelf met rust , ik laat de mensen die om me geven en van me houden met rust en niet in onrust!!
Prachtig is het en ook dit laat me vooruitgang op een mooie manier zien en dat ik op deze manier door moet gaan omdat de progress echt wel gaande is!

Mijn nare kant wil dat niet zien , hij wilt wat hij gewent is maar mijn goeie kant is vol in gevecht en wilt de nare kant blokken waar ik hem blijkbaar de tijd voor aan het geven ben vrolijk.

En nee het is niet makkelijk , soms voelt het alsof een niet vechter(goeie kant) Mike Tyson(slechte kant) KO moet slaan ofzo!
En Tyson heeft de ander al 100x tegen de grond geslagen , maar juist omdat dat nu al zovaak is gebeurd weet de goeie de zwakheden en talanten van beide kanten die hij in zn voordeel gaat gebruiken!

Steeds meer en beter weet hij die klappen te dodgen en te ontwijken , en binnenkort zo goed dat meneer Tyson vermoeid zal raken van al dat misslaan en klaar is voor zn eigen KO!

Go for it Ralf..
You can do it if you dont give up!!

Tot morgen waar je weer 3 dagen nuchter zal zijn!

Cheers




04 okt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van VanTPadje
VanTPadje, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende