Mijn gevecht.

18+ verhaal
Het is vandaag vrijdag 27 september , en ik zou vandaag precies een jaar clean geweest zijn van de cannabis omdat het een jaar en 1 dag geleden is dat ik werd opgenomen in Castle Craig Schotland.

Het voelt nog steeds erg naar dat ik ben terugvallen ca 7 maanden geleden.
Ik wist namelijk dondergoed wat er met me zou gebeuren als dit zou gebeuren en dat de dood me recht in me ogen zal aankijken
Geestelijk en lichamelijk en het maakt me ongelofelijk bang,boos,kwaad en teleurgesteld.

Mijn eigenwaarde en liefde daalt naar een dieptepunt waardoor ik ook heel slecht of bijna niet van anderen kan houden.!
Ik wil mezelf isoleren en afsluiten voor de wereld en verander in een monster die bijna alleen maar aan zichzelf kan denken en daarnaast de mensen die echt van me houden pijn doe en ongerust maak!

Echt iemand die ik haat en die ook nooit mijn vriend zou zijn of worden als ik het plaatje zou omdraaien!

Gebruik die boosheid en logica om die afhankelijke "junk" zijn nek om te draaien zodat je kunt zijn wie je werkelijk bent Ralf!

Je krijgt momenteel mooie maar moeilijke lessen voorgeschoteld door mijn "higher power" maar ook door die van je beste vrienden zoals nadine die werkelijk doet wat ze kan om mij liefde en vertrouwen te geven, houdt brainspot (emdr) sessie`s met me en is er gewoon voor me als ik wil praten net als les!

Steeds meer en beter voel je en weet je wie achter dat nare masker zit , en dat masker zet je op zodra je ook maar weer 1 joint rookt! 1 is to many and an 1000 is never enough remember!!

Na 22 jaar actief gebruik is het nou eenmaal niet makkelijk om nuchter te zijn en vooral te blijven, maar weet nou eens dat je het dan alleen waard ben!
En dat monster aan de andere kant is dat ABSOLUUT niet! Sterker nog is dat hij je kapot wilt maken, hij wilt alles van je afpakken en houdt daarnaast alles tegen!
En "hij" heeft je al heel veel ontnomen!! Bijna teveel, wat dan ook een reden is waarom je het zo moeilijk hebt!

Het is genoeg geweest nu , het is tijd om je weer een winnaar te voelen ipv een loser!
En dat doe je om niet toe te geven Ralf!
Je weet wel hoe dus DOE HET DAN OOK , LUISTER NIET NAAR DIE AAP/DUIVEL op je schouder want ik garandeer je dat hij alles voor je zal verpesten en je uiteindelijk dood zal krijgen!

JIJ BENT DE BAAS , HEB GEDULD , ALLES KOMT IN KLEINE STAPJES maar zie vooral wat je tot nu toe bereikt hebt ipv alles wat je ontnomen was/is.!

Je zal het gevecht ooit winnen ook al voelt dat nu niet zo!
We komen dichterbij , en des te dichter je komt des te harder zal die aap brullen..

Fuck die aap maar!
Dat ben jij niet!
Wees niet bang voor wie je werkelijk bent want je bent een prachtig en lief mens ralf als je nuchter bent!


En dat is dan ook de redenen dat ik dit begonnen ben , blijkbaar moet ik dit soort dingen dagelijks lezen en me daarvan bewust zijn want het kan zo maar zijn dat ik bepaalde inzichten/idee-en de volgende dag alweer ben vergeten!

Tot morgen!


27 sep 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van VanTPadje
VanTPadje, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende