Mijn gevecht. 08/10/13

18+ verhaal
Het is weer dinsdag vandaag en de nacht was weer alles behalve prettig , 2 uurtjes geslapen of zo en was midden in de nacht eruit gegaan om me gedachte`s op te schrijven.

Gisteravond kwam ik mijn schoonzus buiten tegen die ik net als mijn andere familie al dik een paar maanden niet heb gezien of gesproken.
Meteen een dikke knuffel en gepraat over mijn nieuwe pad en uiteraard over mijn ouders die zoals ik hoorde weer eens met elkaar overhoop liggen omdat mijn vaders nieuwe vlam juist en precies naast elkaar wonen in een 2 onder 1 kap huis!

Het schijnt zo te zijn dat me vaders huis ( mijn ouderlijk huis vroeger) nu te koop staat en dat hij daar nu echt gaat intrekken terwijl ze nog steeds geen woord met elkaar spreken.

Het is te bizar voor woorden en ze vertelde me ook dat mijn broer tegen me vader was uitgevallen (doet hij normaal nooit en is heel nuchter qua mens) over dat ze verdomme nu eens moeten ophouden met dit kinderachtig gedrag!

Ik hamerde hier al jaren op en dat is ook 1 van de redenen geweest dat ik voorlopig het contact met hun beide heb verbroken.
De grootste was en is dat ik als 36 jarige man nu eens echt onafhankelijk van ze wil zijn en dat ze me beiden los moeten laten maar daar gaat het nu niet over!

Ze missen me erg zei me schoonzus en hebben respect voor mijn beslissing en hopen het beste voor me en dat ik eindelijk en echt me draai zal vinden in het leven.
En ja dat gaat de goeie kant op , ook ik mis ze erg maar zei daar ook bij dat het nog een tijdje gaat duren.

Ook moest ik zeggen dat het niet aan hun ligt (me broer en schoonzus) maar vooral dat ik geen slecht voorbeeld wil zijn voor mijn neefje van 5 die helemaal dol met me en op me is.

Ik vertelde dat ik hetzelfde had met mijn oom vroeger die al meer dan 40 jaar cannabis gebruikt inmiddels en dat ik dat in geen enkele manier wil overbrengen op mijn geweldige neefje.

Het was ff een mooi momentje al ging het erg door me hoofd vannacht!

Maar oke , terug naar vandaag en nu.
Vandaag heb ik me leefgeld weer gekregen en ben nog niet sterk genoeg om het te laten vandaag!
Daarintegen ben ik zow vreselijk moe en ik wil echt goed kunnen slapen komende vannacht ondanks de stap die ik even terug ga zetten al ga ik me niet helemaal de put in praten en voelen daardoor.
Ook dit is even goed voor nu en zet het gevecht morgen/overmorgen gewoon weer door want zoals ik al vaak heb gezegd en geschreven : ik kom er steeds dichterbij om het helemaal te gaan laten , elke week een beetje meer.

Dus het is goed! En ik heb het mezelf al vergeven!

Ga zo lekker boodschappen doen en genieten van deze dag.

Liefs en groetjes en tot morgen.!
08 okt 2013 - bewerkt op 08 okt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van VanTPadje
VanTPadje, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende