Mijn gevecht. 29/09/13

18+ verhaal
3 dagen nuchter inmiddels weer en vergeleken met gister is het net als dag en nacht!

Ik moest weer erg huilen vanmorgen toen ik en me gedachte`s op gang kwamen , maar dit keer was het echt puur van geluk en dankbaarheid!
Dat verschil als dag en nacht is echt duidelijk merkbaar met aan de ene kant een hele nare kant , maar aan de andere een prachtig en mooie kant.

Het was namelijk zo dat ik gisteravond en nacht heb opgepast op het heerlijke ventje van 1 van mijn beste vrienden.
Ten eerste dacht ik dat het maar voor een paar uurtjes zou zijn maar kwam er al snel achter dat ik dat verkeerd begrepen had omdat ik toen onder invloed was toen hij het vroeg en niet goed luisterde.!

Hoe dan ook vond ik het toen nog niet erg , heb nuchter pirate`s of the carribean gekeken , voetbal , Laatste uur van American gangster en uiteindelijk serie1 van breaking bad die toevallig de hele nacht op ned3 werd uitgezonden.

2/3 uur zouden ze terug zijn van een feestje in p3 samen met andere vrienden maar toen dat half 3 nog niet het geval was begon de irritatie in snel tempo te groeien!
Ik wou ze bellen , sms sturen van waar blijven jullie nou! Afspraak is afspraak en als jullie er snel niet zijn ben ik pleite omdat IK wil slapen en omdat IK naar me nest wil maarrrrrrr....

Ineens moest ik terug denken aan afgelopen woensdag , de brainspot sessie die ik heb gekregen van mijn zusje.
Die sessie ging over irritatie en PATS... Ik betrapte mezelf dat die nare ego kant van mezelf de overhand wou nemen en het mij moeilijk wou maken en daarnaast me beste vrienden schuldig wou laten voelen terwijl ze een superavond hadden.!

Nou mooi niet dus he! vrolijk , ik heb het niet toegelaten en gestaan en dat bracht zoveel moois aan het licht.

Mijn mooie ik had gewonnen en tot 3.45 waar ze thuiskwamen heb ik echt liggen genieten van mezelf!
Degene wie ik echt ben achter me maskers en verslaving , iemand die liefde van mezelf en anderen verdiend en iemand die dat ook waard is in tegenstelling tot die junk in me die helemaal niks waard is en mij en me leven kapot wilt maken!

Toen ze thuiskwamen kwam er nog wel een synische goedemorgen uit maar daarna was het echt over.!
Ik was blij dat ik eindelijk iets voor ze terug kon doen , dat ze een onbezorgde en leuke avond gehad hadden en trots dat ze mij vertrouwde met hun kleine en huis!

Wat prachtig!
En als klap op de vuurpijl wou L nog een joint roken , kon hem zelf niet draaien door de genuttigde drank dus heb ik dat maar gedaan voor hem!
In eerste instantie wou hij dat tegenhouden maar er zelf van roken na het inzicht wat ik daarvoor had gekregen was er echt niet bij!
Dat zou een TOTAAL tegenovergestelde wereld geweest zijn na dat inzicht en ik had eerlijk niet eens trek!

Wat een overwinning..
En het is ook niet de ultieme overwinning maar daar kom ik steeds dichter en dichter bij vrolijkvrolijk.

Ik ben mezelf en mijn beste vrienden zo dankbaar , heb er bijna geen woorden voor maar het is weer overduidelijk hoe die tweedeling in mezelf naar voren komt.!

Ik weet wel wie ik liever zie van de twee , net als mijn vrienden denk ik maar moet ook eerlijk zijn tegen vooral mezelf want dat monster in me is nog steeds niet helemaal verslagen!
Ben bang dat hij weer de kop op gaat steken as dinsdag maar blijf schrijven en bv dit teruglezen ralf.!
We komen dichterbij , elke week meer en meer dus ga jezelf dan weer niet de put in praten!

De dag zal komen dat je hem zal verslaan!

Fijne dag voor degene die dit ook lezen.

Tot Morgen vrolijk



29 sep 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van VanTPadje
VanTPadje, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende