Mijn gevecht. 30/09/13

18+ verhaal
Weer 4 dagen clean en nuchter inmiddels.

En normaal gesproken zou het vandaag weer een dramaandag zijn maar voel me redelijk goed en sterk.
Goed geslapen , werd uiteraard weer rond 06.30 wakker maar kon gelukkig wel de slaap hervatten vandaag en eenmaal wakker geen zware emotie`s en gehuil vrolijk.

Blijkbaar gaat het elke dag weer een stukje beter , kom beter en beter in me gevoel als het nodig is en waardoor mijn talent steeds meer aan het licht komt!

Mensen helpen is namelijk helemaal mijn ding , niet dat ik het huishouden voor ze ga doen maar heb het vooral over het geestelijke gedeelte.

Mijn leven tot nu toe is absoluut geen pretje geweest , en dan doel ik vooral vanaf mijn 20ste ofzo.
Daarvoor was ik een feestbeest , een gabber en een kosmonaut die constant aan het vluchten was en geen idee had van het bewust zijn.
Wist wel dat er iets aan de hand was door mijn jeugd maar dat kwam pas na mijn 20ste aan het licht door het isoleren van mezelf en het overmatige weed gebruik.

Toen mijn ex vreemdging en het daarna uitmaakte storte alles in.
Verloor me baan/werk , raakte in de schulden door gokken en het nog meer groeiende weed gebruik tot ik het echt niet meer zag zitten.
De gedachte`s die ik altijd had van "het komt wel goed" ging niet meer op en ben uiteindelijk op het spoor gaan staan , wachtende op de volgende trein!

En die kwam uiteraard.
Ik zag de lichten op me af komen , maar gelukkig kreeg ik net op tijd de visie van de mensen bij mijn begrafenis en sprong nog net op tijd weg waar de trein me schouder nog raakte.
Ik vloog met in een aantal pirouettes door de lucht , belande in de bosjes waar ik dik een uur intens heb liggen huilen en inzag dat dit niet meer ging zo.!

De volgende dag kwam mijn eerste opname in de paaz afdeling van het ziekenhuis.
Daar zijn de therapie-en begonnen , voelde me snel alweer een stuk beter maar toen ik af en toe weer naar huis mocht ging het alweer mis!
Knetter stoned kwam ik helemaal in me sas weer aan voor de dagbehandeling en zo ging het ook weer door.

Langzaam kwam ik weer terug bij af en ik wist dondersgoed dat vooral weed de bovenliggende reden was omdat ik simpelweg niet kon stoppen.

Tijdje later mezelf laten opnemen bij de breider stichting in Alkmaar , ging een tijdje goed met stoppen maar viel weer terug tijdens de dagbehandeling waar ik 6 maanden in heb gezeten.

Paar jaar later me weer laten opnemen in Alkmaar maar dezelfde dag dat ik eruit kwam ging het alweer mis!
Zusje was toevallig in contact gekomen met het 12 stappen programma door collega`s en toen zijn we dat pad gaan belopen.
17 weken opgenomen in Castle Craig Schotland wat me echt heeft veranderd , nog niet hoe ik dat zou willen maar daar was het mijn therapeut en voorzitter van mijn peergroep die mij vertelde dat ik echt het talent had om anderen te helpen omdat ik dat al aan de lopende band deed daar!

En het is ook zo al moet ik wel eerst mezelf kunnen helpen om nuchter te blijven!

Dat is mijn doel en ik kom daar steeds dichterbij , elke dag en elke week meer want ik ben nu echt mega snel aan het veranderen door wat er allemaal gebeurd momenteel in en met me leven.

Geduld en bewustwording is de sleutel!!

Fijne dag allemaal en tot morgen.

Greetz Ralf



30 sep 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van VanTPadje
VanTPadje, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende