Date night met mezelf

Ik beschrijf even hoe het er momenteel uit ziet in mijn kamer: naast mij bevinden zich vier lange, aangestoken kaarsen van de Hema. De grote lampen aan 't plafond branden niet, maar aan de achterzijde van mijn kamer is een strip lampjes gespannen. Deze branden wel. Punt is: het licht is sexy. Ik heb Miles Davis opstaan, drink wat nocino (een goddelijke Italiaanse walnotenlikeur die ik zelf gemaakt heb, dank beste vriendin voor de uitleg) en rook af en toe een sigaretje. Heerlijk.

Een aantal uurtjes geleden heb ik eten opgepeuzeld dat ik nog over had van mijn date van twee dagen geleden: in de oven gestoofde riblappen met een salade. Toe had ik de overblijfselen van een chocoladetaart die ik gemaakt had voor een feestje van mijn vriendin.

Hoe ging de date?

Ach, in het begin was het oké. Het was een Egyptische jongen, die ik bij mij thuis had uitgenodigd voor een etentje. Ja, als eerste date. Dat schijnen sommige mensen vreemd te vinden, maar het concept vind ik echt supertof. Ik zou echt volledig wegsmelten als mijn date dat voor mij zou doen. Hij ging zitten, we kletsten wat, we aten wat. Drie problemen: het was een haantje, hij had geen humor én hij dacht de wijsheid in pacht te hebben. Meneer was twee jaar jonger dan ik.

Oké, niet super dus. Op een gegeven moment viel het gesprek stil, waarna we elkaar bleven aanstaren. Ik herkende dat gestaar. Het was het nu-is-het-tijd-om-te-neukengestaar. Dus, ik vraag: "Can I kiss you?" Antwoord was ja (duh), en ik liep naar hem toe. Hij sloeg op zijn bovenbeen om aan te geven dat ik op schoot moest komen zitten. Beetje apart, maar sure.

Waaróm oh waaróm kon deze gast NIET zoenen?

Het was alsof hij zo snel mogelijk de achterkant van mijn keel wilde bereiken omdat ik per ongeluk de ring van zijn dode oma had ingeslikt en hij die er met zijn tong uit wilde vissen. Agressief dat hij was. Oh, en belangrijk detail: hij had voor het zoenen aangegeven over twintig minuten weg te moeten. Terwijl we aan het zoenen waren, dacht ik twee dingen:

1. Ik heb wel zin om te neuken.
2. Het zoenen is verschrikkelijk, maar misschien kan ik op subtiele wijze kenbaar maken dat hij het rustig aan moet doen.

Dus, ik vroeg: "Do you really have to go?" Hij stond erop, guys. Ik dacht echt: dude, je staat op het punt "het" te krijgen en dan ben je alsnog van plan te vertrekken????? Zieke error in mijn hoofd. Ik ging weer terug naar mijn stoel, waarna die zei dat ik 'm bitchy aan het aankijken was. Ik probeerde nog aardig te doen, maar ik kreeg het niet meer uit mijn keel. Volgende gedachte: dan maar zoenen tot je vertrekt.

Echt, waartoe je hoofd in staat is als je botergeil bent. Deze gast kon niet zoenen, toch? Nee, maar je dacht met je pik (zeg ik nu tegen mezelf).

Enfin, zo gezegd zo gedaan. Wij door met zoenen. Hij trekt op een gegeven moment mijn broek naar beneden, buigt me over de eettafel en steekt een vinger in mijn reet. Maar, saillant detail: de gordijnen stonden open, dus reteongemakkelijk (pun intended). Ik zeg: "Come with me." Hoppa, dan maar naar de badkamer. Aldaar trek ik zijn broek naar beneden en begin ik hem te pijpen als een soort van reverse power move.

Guys, ik herhaal: ik was geil en had simpelweg even geen controle.

Goed, hij vraagt: "Do you have a condom?" Ja, die heb ik. Of hij me even snel kon neuken.

En toen was ik weer ter aarde. Nee, dat mag je niet "even snel". Ik weet niet of je weet hoe anale seks werkt???? Goed, broeken omhoog, afscheid genomen. Dikke doei.

Zou er een tweede date komen?

Naderhand heb ik meer dan anderhalf uur met mijn beste vriend gebeld en uitgebreid verslag gedaan van de avond. Zijn key takeaway: deze gast was helemaal niet geïnteresseerd in een romantische date en wilde simpelweg gewoon neuken en weer weg. Pas toen mijn beste vriend dat zei, dacht ik: maar natúúrlijk! Dát is het. Goed, weer wat geleerd.

Vandaag doe ik de date gewoon opnieuw. In mijn eentje. En beter. Punt is alleen: ik blijf zin hebben in seks. xD Moeten die Tinder-matches wel happen, een romantische date kunnen appreciëren en een beetje teder kunnen zijn. Is een brug te ver voor de meesten, blijkbaar.


Mijn leven. erg vrolijk
18 aug 2024 - bewerkt op 18 aug 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Curacaotje
Curacaotje, man, 23 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende