new year s eve

MM ik heb een heerlijke new years eve achter de rug. Echt een goed begin van het nieuwe jaar. We hebben van 8 tot 8 s morgens in A dam gefeest, met een hele groep vrienden. Het was heerlijk, we hebben zo n lol gehad, er werd gezongen, gelachen, gekletst. Er zijn ook nog een aantal Lappen/Denen en Zweden aan ons blijven plakken haha.
Dus ik begin het nieuwe jaar vol energie. Nu mijn tentamens nog in 1 keer halen, dan ben ik helemaal blij.
Met mannen is het nog steeds even ingewikkeld, of simpel haha, het is maar hoe je het wil noemen.
Vandaag heb ik mijn 'ex' gezien, was wel weer fijn. Ex staat tussen aanhalingstekens omdat we nooit echt een volwaardige relatie gehad hebben, maar wel een soort mysterieuze relatie, een begin van.. eerder. En ja, we hebben sex gehad vandaag. Hij vond dat ik m wel had mogen waarschuwen dat ik deze week vrij was. Ik ben er nog steeds niet achter of hij een vriendin heeft.
Er hangt nog steeds een groot mysterie om hem heen.
Ik zal er wel nooit achter komen. En het doet er ook niet toe. Want hij heeft het nooit gewild zeg maar, vond me wel heel erg leuk, maar is nooit verliefd op me geworden ?
In ieder geval beweert hij niet verliefd te zijn geworden op iemand in de tussentijd.
Het was raar, lang geleden, maar mooi, hij geeft me altijd veel sunshine, warmte. Ik moet altijd erg om hem lachen, hij weet dingen zo leuk te formuleren. Het was wel een beetje pijnlijk natuurlijk. Ik ben zo verliefd op hem geweest, houd nog steeds van hem ben ik bang.
Dat voel je als je naar hem kijkt. Dat vertederende, ik lach constant in zijn bijzijn, wil in zijn armen zijn. Hij vloog als gewoonlijk weer onverwacht weg.
Niet zo onverwacht meer dus. Ik denk eraan terug, de momenten die me nu weer ontnomen zijn. Maar we kunnen het niet overdoen, dus dat schrijnende moet ik er maar bij nemen.
Want hij heeft me toch weer veel gegeven, door er even voor me te zijn.
En daar doe ik het voor. Ik denk wel dat hij het beste met me voor heeft. Hij respecteert me op zn minst.


En nu maar kijken wat het nieuwe jaar ons brengen zal....


Keep on thriving.........
04 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bella
bella, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende