[Foto's] 97e uitruk - OGS Ziekenhuis

Maandagavond half 7, normaal op woensdagavond het proefalarm en omdat ik dit keer werd gepiept voor de HV-ploeg (ander deuntje) was ik eerst in de war of ik wel moest gaan rennen of niet.. op de pieper stond Ongeval Gevaarlijke Stoffen in het ziekenhuis, voor meerdere voertuigen.
Toch snel de schoenen aangedaan en naar de kazerne, waar het al gelijk druk was. Om één of andere reden is het altijd drukker met de HV-meldingen dan de brand-meldingen..
We rukten uit en hadden een lange rit voor de boeg, net in de 'spits' en lekker met prio 1 over alle kruispunten vliegen.. Heerlijk!
Maar ondertussen meldde het berichtenverkeer dat er formaldehyde was gemorst en dat de afdeling ontruimd was vanwege die stof.
Ter plaatse bleek de stof al opgeruimd te zijn door de BHV-ploeg van het ziekenhuis dus was er voor ons weinig meer te doen..





Op de terugweg mochten we in eerste instantie door naar een andere melding van een vrouw die vast zat onder/tussen een traplift.. hoe krijg je dat voor elkaar zou je denken, maar ook daar waren we halverwege de rit niet meer voor nodig...
17 apr 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Vuurvlieg
Vuurvlieg, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende