40e uitruk - Oventje open...

Vandaag was ik vrij laat klaar met werken en plofte ik 10 voor 5 in mijn luie stoel.. mijn sokken waren nat geworden dus die gooide ik in de was en startte de pc op.. 20 minuten later begon mijn pieper geluid te maken en stond er 'Automatisch brandalarm Hostel' en ik twijfelde even of ik zou gaan.. ik voelde me niet zo lekker en was moe.. maar aangezien het rond dit tijdstip erg krap kan zijn met de mensen trok ik mijn sokkenla open en deed snel wat sokken aan..
Onderweg had ik alle stoplichten tegen en had niet verwacht dat er nog een plekje vrij zou zijn.. op het kazerne terrein stonden er maar een paar auto's en zag ik net 2 mensen naar binnen rennen.. ik zette de auto neer en nam een sprintje naar de kleedkamer waar er 3 mensen aan het omkleden waren.. snel naar de wagen en ik stapte in op de laatste plek.. we vertrokken naar het adres en toen klonk het bekende 'loos alarm' alweer over de mobilofoon..

We reden op het gemakje door en aangekomen op het adres gingen nummers 1 en 2 even mee naar binnen.. niet veel later waren zij terug en vertelde ze dat er iets met een oven was en dat de brandmelder direct erboven hing.. terug naar huis!

OK!
27 mei 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Vuurvlieg
Vuurvlieg, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende