[Foto's] 79e uitruk - Assistentie politie

2 hele saaie lange uitzichtloze maanden later piept het piepding weer zijn piepje.. stofexplosie van heb ik jou daar, maar we mogen weer op pad naar de kazerne! Assistentie politie.. deze meldingen staan gelijk aan nieuwsgierige fotograven en nadat de wagen volzat gingen wij op pad naar het adres..

Bleek dat er bij een schietclub het een en ander was gebeurd waardoor er continue alarmen afgingen met betrekking tot zuurstof tekort, CO2 overschot en andere eigenaardige gassen.. onderweg tijdens onze prio 2 rit werd er vermeld dat het niet zeker was of er nog mensen binnen zaten dus werd er omgeschakeld naar prio 1.. leuk, alleen was dit ons splinternieuwe voertuig welke volgens de nieuwe richtlijnen met een andere sirene is uitgerust en dat klinkt voor geen meter..

Het adres was van een Jeu de Boule club en de FTO + politie zou al ter plaatse zijn.. toen wij aankwamen bij het adres stuurde de bevelvoerder mij en mn collega (3 + 4) uit de wagen om te controleren waar wij moesten wezen.. toen we op het terrein liepen schreeuwden de bevelvoerder en andere manschappen dat we terug moesten komen, we zaten verkeerd en moesten een paar honderd meter doorrijden..
Terug naar de wagen en door naar het goede adres, waar het hele circus stond opgesteld..

In de bunker was ingebroken en was iemand met een snijbrander bezig geweest om de kluizen open te maken, halverwege is dit waarschijnlijk fout gegaan want de hele boel is in de brand gevlogen, waarop hij is gevlucht.. de ruimte lag vol met sporen van de dader maar doordat de politie de ruimte niet kon betreden moesten wij mee om metingen te verrichten en te zorgen dat de blauwe meetbuisjes niet omver vielen.. Al met al zijn we zo'n anderhalf uur ter plaatse geweest..





02 okt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Vuurvlieg
Vuurvlieg, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende